Οι τυχεροί του Μάρτη

Ο πρώτος μας διαγωνισμός είχε ως θέμα το… βάρος!
Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να καταλάβουν από την φωτογραφία πόσο ζύγιζε το ανέμελό μας ψάρι!
Νικήτρια αναδείχθηκε η  κ. Νάσσια Παπαφιτσώρου που με την συμμετοχή της έφτασε πιο κοντά στο σωστό βάρος του ψαριού: το ζύγισε με το μάτι και μας είπε πως είναι 3.000 και το ανέμελο ψάρι μας ήταν 3.060!
΄Ενα ολόφρεσκο και λαχταριστό φαγκρί -και τι φαγκρί- ήταν το έπαθλο του πρώτου μας διαγωνισμού και ο “ψαράς” μας ο Αιμίλιος, το παρέδωσε στην πόρτα της, τηρώντας πιστά το τυπικό παράδοσης της Bio’s.

diag2

Ο δεύτερος μας διαγωνισμός είχε ως θέμα την… αναγνώριση!
Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να καταλάβουν από την φωτογραφία που ανεβάσαμε εάν το εικονιζόμενο ψάρι ήταν τσιπούρα, φαγκρί ή λαυράκι!
Νικητές αναδείχθηκαν οι κ. Μαρία Αποστολάκη και κ. Γκίκας Δαρδανός οι οποίοι απόλαυσαν εκτός από το ψάρι και το μάθημα από την chef μας Mirsini Lambraki η οποία τους δίδαξε πως να δημιουργήσουν με απλότητα και μεράκι ένα τέλειο γευστικό αποτέλεσμα μέσα από την ποιότητα των πρώτων υλών!
Η συνταγή “Μεσογειακή Τσιπούρα” τους ξετρέλανε και απο εδώ και στο εξής οι τσιπούρες αναμένετε να ρέουν άφθονες στα σπίτια τους!!

diag3

Ο τρίτος μας διαγωνισμός είχε ως θέμα πάλι την αναγνώριση!
Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να καταλάβουν από την φωτογραφία εάν το εικονιζόμενο ψάρι ήταν τσιπούρα, φαγκρί ή λαυράκι!
Νικητής αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Νικηφόρος ευρωπαϊκός πρωταθλητής ITKF και δάσκαλος καράτε ο οποίος υποδέχθηκε το φακρί του από τον “ψαρά” μας Αιμίλιο με ένα πλατύ χαμόγελο!

diag4

Μείνετε συντονισμένοι για τους επόμενους διαγωνισμούς στο εδώ!