Αντί Προλόγου…..

«’Όλος ο κόσμος βάζει το θέμα της διατροφής στην πρώτη θέση, όλοι προσπαθούν να λύσουν πριν απ΄όλα αυτό το θέμα, εργάζονται και μάλιστα συγκρούονται για ‘αυτό.

Όμως αυτή η συμπεριφορά απέναντι στην τροφή δεν είναι ακόμα παρά μια ενστικτώδης τάση, μία ασυνείδητη ώθηση που δεν έχει περάσει ακόμα στον τομέα της φωτισμένης συνείδησης.

Μόνον οι Μύστες γνωρίζουν ότι η τροφή, πού έχει προετοιμαστεί στα θεϊκά εργαστήρια με μια ανεκδιήγητη Σοφία, περιέχει στοιχεία μαγικά, ικανά να διατηρούν αλλά και να αποκαθιστούν τόσο τη φυσική όσο και την ψυχική υγεία και ακόμα περισσότερο να φέρνουν στον άνθρωπο τις πλέον μεγάλες αποκαλύψεις.

Όμως για να φτάσει κανείς εκεί, πρέπει να γνωρίζει μέσα σε ποιες συνθήκες αυτά τα στοιχεία μπορούν να απορροφηθούν καθώς και ότι το μέσον το πλέον ισχυρό για τον σκοπό αυτό είναι η σκέψη.

Η σκέψη του ανθρώπου είναι ικανή να εξάγει από την τροφή μόρια αιθέρια, φωτεινά που θα εισέλθουν στη δομή της ύπαρξης του όλης και είναι έτσι που ο άνθρωπος, σιγά-σιγά, μετατρέπεται.

Καθένας μπορεί να μεταμορφωθεί, αλλά υπό τον όρο να είναι ικανός να συλλαμβάνει τα Ουράνια στοιχεία που περιέχονται μέσα στην τροφή.

Αυτά τα ανώτερα στοιχεία αφήνουν ίχνη, σφραγίδες, αποτυπώματα, που μιλούν για την περιοχή της προέλευσής τους.

Όταν θα την καταλάβετε αληθινά, η τροφή θα γίνει για σας μια πηγή από οφέλη και θαύματα γιατί θα έχουν προστεθεί σ ’αυτήν άλλες σημασίες, άλλες γνώσεις, άλλες εργασίες προς εκπλήρωση, άλλοι σκοποί προς επίτευξη.

Φαινομενικά θα τρώτε όπως όλος ο κόσμος και όλος ο κόσμος θα τρώει περίπου όπως εσείς, όμως στην πραγματικότητα θα υπάρχει μια διαφορά ανάμεσά σας πελώρια, όσο ανάμεσα στη γη και τον Ουρανό.»

 

Από το βιβλίο ΧΡΑΝΙ ΓΙΟΓΚΑ-ΤΟ ΓΙΟΓΚΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Συγγραφέας: ΑΙΒΑΝΧΟΦ ΟΜΡΑΑΜ ΜΑΙΚΛ

Εκδότης: PROSVETA