Κοινωνικά υπεύθυνοι

Στην Bio.s εφαρμόζουμε Κοινωνικά Υπεύθυνες Επιχειρηματικές Πρακτικές (Socially responsible business practices):  πρακτικές που έχουν να κάνουν με τη βελτίωση της ζωής σε επίπεδο καταναλωτή και με σεβασμό στο περιβάλλον.
Περιβάλλον, αγορά και καταναλωτές

Δημιουργήσαμε την Bio.S για όλους εμάς που διαπιστώσαμε ,πώς δεν θέλουμε πλέον να είμαστε αυτό που τρώμε. Αντίθετα, θέλουμε να ξέρουμε τι τρώμε, με την ελπίδα να μάθουμε ποιοί είμαστε!
Δημιουργήσαμε λοιπόν  ένα φυσικό περιβάλλον, ένα lagoon , με σκοπό να εκθρέψουμε τσιπούρες, λαυράκια και φαγκριά , για να σας προμηθεύουμε κάθε εβδομάδα ψάρια υψηλής διατροφικής αξίας.
Σε αυτό το φυσικό περιβάλλον ‘’Lagoon’’ τα ψάρια μας μεγαλώνουν με τον πλούτο που ο ήλιος δημιουργεί και με την δική μας μικρή τεχνητή παρέμβαση που αφορά στην ισορροπημένη ενίσχυση της διατροφής με τροφές υψηλών προδιαγραφών.
Η τεχνητή μας παρέμβαση στη διατροφή δεν βασίζεται μόνο στην επιλογή ιχθυαλεύρων υψηλής ποιότητας αλλά ταυτόχρονα στην συμπληρωματική χορήγηση ¨δυναμοποιημένων αλάτων¨ του χημικού περιοδικού πίνακα και βοτάνων με βάση τις αρχές της γνωστικής ομοιοπαθητικής που ισορροπούν τον ’’ψυχικό’’ κόσμο των ψαριών, της μελλοντικής σας δηλαδή τροφής.
Για εμάς η ¨ποιότητα¨ στην διατροφή δεν είναι μια αφηρημένη έννοια. Ποιοτική τροφή είναι αυτή που αναπληρώνει και διατηρεί την ενέργεια του οργανισμού σε τέτοιο επίπεδο που διασφαλίζει την υγεία του, την αμυντική του θωράκιση, την ζωντάνια του.
Με την γνώση και εμπειρία μας, το μικρό μέγεθος και τον οικογενειακό χαρακτήρα της εκτροφής μας καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να σας προσφέρουμε ένα ιδιαίτερο προϊόν , εξασφαλίζοντας τον απόλυτο έλεγχο σε κάθε στάδιο της παραγωγής: επιλογή αρχικών ψαριών, εκτροφή,  παραλαβή πρώτων υλών,  συσκευασία,  μεταφορά,  παράδοση σ’ εσάς.

Με σεβασμό και ευσυνειδησία, διαφυλάττουμε την επιχειρηματική ηθική της επιχείρησής μας, αντιμετωπίζοντας ένα νέο κόσμο που απαιτεί νέο τρόπο σκέψης, τόσο στην Διαχείριση του Περιβαλλοντικού Αντίκτυπου και των Φυσικών Πόρων όσο και στην αγορά και τους πελάτες μας, στο τρόπο με τον οποίο διαθέτουμε προϊόντα και υπηρεσίες, με υπευθυνότητα, σε σωστή ποιότητα και τιμές.

Κοινωνικά υπεύθυνοι και στην πράξη

Η Bio.s στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συνδράμει έμπρακτα αυτούς που προσφέρουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, με φροντίδα και συνέπεια όπως είναι οι εργαζόμενοι στο Ίδρυμα Ειδικής Αγωγής “ΘΕΟΤΟΚΟΣ” .

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

DSC_4249
Στην φωτό η εκπρόσωπος των εργαζομένων  κ. Μαρία Μελανίτη, παραλαμβάνει από τα χέρια του ´ψαρά ´ μας Φίλιππου, οκτώ ολόφρεσκες τσιπούρες Bio.s! Μπράβο σας παιδιά, καλή συνέχεια στο έργο σας! Υποσχόμαστε να επανέλθουμε και με άλλες δράσεις!