«Στην Bio.S δεν αγοράζετε ψάρια, αλλά μια φιλοσοφία διατροφής και ζωής»
Γ. Σωτηροπούλου/βιολόγος, ειδική στον τομέα παραγωγής αλιευμάτων και ποιότητας τροφίμων
Γ. Πετσάλης/γεωπόνος – ζωοτέχνης

Δημιουργήσαμε την Bio.S για όλους εμάς που διαπιστώσαμε -έστω και αργά- πως δεν θέλουμε πλέον να είμαστε αυτό που τρώμε. Αντίθετα, θέλουμε να ξέρουμε τι τρώμε, με την ελπίδα να μάθουμε ποιοί είμαστε!

Επικεντρωθήκαμε λοιπόν στην εκτροφή ψαριών, που είναι η ειδικότητά μας. Αν και η Βιοχημεία να είναι το γνωστικό μας αντικείμενο, εμείς επιλέξαμε να στραφούμε στον αρχέγονο πυρήνα της ζωής, την φύση, και έχουμε την χαρά να σας προτείνουμε μια διατροφή πλήρη σε θετική ενέργεια.

Το μότο μας είναι «ανέμελα ψάρια»!

Αγοράζοντας ψάρια Bio.S απολαμβάνετε: Ψάρια που ζουν σε φυσικό οικοσύστημα κυνηγώντας την τροφή τους -χωρίς αντιβιοτικά- στα καθαρά νερά του Ευβοϊκού. Αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι η φρεσκάδα τους,-που αποτυπώνεται στα χρώματα της φυσικής τους εκτροφής-, η λευκή τους σάρκα και η γεύση άγριου ψαριού.

Με την εγγύηση πιστοποιημένων πρώτων υλών, απολαμβάνετε σταθερή ποιότητα και ασύγκριτη φρεσκάδα: μια πλήρη τροφή, πλούσια σε Ω3 λιπαρά.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΙΕΥΣΗ ΤΟΥΣ

Εκτός από τα ανέμελα ψάρια μας, κοντά μας θα βρείτε συνταγές από φίλους μάγειρες που τα δοκίμασαν και τα μαγείρεψαν για εμάς, καθώς και επιλογές προϊόντων ψηλής διατροφικής αξίας από φίλους παραγωγούς, που ακολουθούν το ίδιο μονοπάτι της ποιότητας.